• Saskia Beekmans

Je ruimte communiceert


" Sas, kan jij vertellen wat je doet voor werk?"

Op deze vraag kan ik heel kort zeggen ik ben interieurarchitect.

Maar graag neem ik de persoon tegenover me mee op reis.

Vaak neem ik dan het voorbeeld van het langsgaan bij je oma.

Voor vele een heel herkenbaar iets.Ik kan het nog uit in me geheugen terughalen. De achterdeur openen, het kleine kraakje van de klink als ik hem omlaag trok, wit gelige tegels in de keuken. Met een stap binnen, hoorde ik de koffiepot pruttelen. Een fornuis van bakeliet, een gootsteen van terazzo. Een typische geur van de koffie en de houten meubelen die tot me kwamen. Het gekraak van de parket vloer. Een heel karaktervol interieur, zo ervaarde ik het. Passend bij me opa en oma. Iets wat ik als kind ook met een warm gevoel associeerde. Maar vraag je wel eens af als jij thuis komt wat je dan wilt voelen, ruiken en beleven. Je interieur is een belangrijk onderdeel van je leven, je beleving, van hoe jij je voelt.

Het vak van interieurarchitect is zo divers en maakt het daarom ook zo leuk. Je kan van alles bedenken als je niets wilt voelen. Maar als een ruimte je laten voelen, van bijvoorbeeld blijdschap en warmte, maakt het leven zoveel mooier.

Je ruimte communiceert!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven